Knižní "WTF" momenty

4:59 Tereza Vlčková 2 Comments

Určitě se to stalo nejednomu z nás: čteme, čteme, a najednou některá z postav udělá nebo vypustí z úst něco, nad čím nám vyjede obočí do půlky čela. Cílem tohoto meme je podělit se s úryvky (bez spoilerů!), nad kterými jsme se zasmáli nebo se plácali do čela.

Snad vás alespoň trochu zaujalo a podělíte se o scény, které vám vážně nejdou na rozum. Budu moc ráda, když se zapojíte.




You Might Also Like

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně...Hned co jsem viděla ten název, vzpomněla jsem si na scénku, kterou jsem včera večer přečetla v Mrazení. :DD Přesně znění si nepamatuji, ale bylo to něco ve smyslu toho, že se Grace zeptala Sama, zda ji viděl nahou a on na to NE! A potom si pomyslel: Jak ji říct, že jsem ji ve zvířecí podobě viděl nahou? Nevím proč, ale strašně mě to rozesmálo. xD Ale proč tady vůbec píšu? Jde o to, že sem na blog dala video recenzi ve které byl fakticky hrozný zvuk a ty jsi mi tam psala, že si to po minutě vypnula. Tak jsem se rozhodla ten zvuk trochu upravit. Myslím si, že teď už je to zkouknutelný, i když je ten zvuk pořád takový.... divný. :D PS: Hlasitost musíš mít na maximum. :D

    OdpovědětVymazat